Zwem Fit Roerdalen

 Bewegen in het Water


 

 

 


Zondag 14 januari was Zwem Fit Roerdalen te gast bij OR6

Bekijk het item via deze link https://fb.watch/pAOBVelm-n/
Zin om mee te doen ? Kom kijken op donderdagmorgen. Meer informatie op www.zwemfitroerdalen.nl  bel  536688 of mail  secretariszwemfitroerdalen@gmail.comRABO   CLUB   SUPPORT  2023.

Alle leden van Rabobank Midden-Limburg kunnen van 4 t/m 26 september stemmen op hun favoriete club/verenigingen die zij een warm hart toe dragen.
Ga hiervoor naar Rabo App of Rabo Online Bankieren.
In de onderstaande brief/pdf vind je de uitgebreide instructie die je helpt bij het invullen/uitbrengen van de 3 stemmen. Let op ! maximaal 1 stem per vereniging en je moet 3 stemmen uitbrengen!
Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Elke stem is geld waard!
Oproep aan iedereen!
Aan onze leden, donateurs en vrienden willen wij vragen om niet alleen zelf te stemmen maar ook in uw omgeving aan familie/vrienden/kennissenkring Zwem Fit Roerdalen te promoten en vragen hun stemmen vanaf 04- t/m 26 september op ons uit te brengen.
Wij hopen natuurlijk op jullie steun en stem en bedanken je bij voorbaat.
Bestuur van Zwem Fit Roerdalen

Download hier de instructie
  
 

 Zwem Fit Roerdalen neemt nieuwe  "luie trap " in gebruik.

Met financiële ondersteuning van LACO Feel Fit Center, Rabobank Roermond-Echt , Provincie Limburg en Beweegakkoord Roerdalen / RoerdalenInBeweging, heeft onze vereniging deze trap kunnen aankopen , die met een 45 graden helling , onze deelnemers veel makkelijker toegang geeft tot het water.

Zwem Fit Roerdalen start haar negende bewegingsgroep.

 

 ZwemFitRoerdalen is juni 2021 gestart met "Water Beweegt"

Water Beweegt is een initiatief van vereniging Zwem Fit Roerdalen om de toegang tot water-beweeg-activiteiten mogelijk te maken voor mensen met een beperking.  Lees meer over dit nieuwe initiatief op onze website